Meest recente reviews
10
8/10
19 feb 2020
Vriendelijk en bekwaam
Goed geholpen
Fam. Koopman
10
10/10
29 jan 2020
Geweldige ervaring
Duidelijke uitleg van verschillende apparaten, er werd voldoende tijd voor ons genomen, kookworkshop met bereiding van verschillende gerechten was heel verhelderend, zeer gastvrij. Zeer vriendelijk personeel.
Gerrit en Linda
10
10/10
28 jan 2020
Zeer vakkundig.
Bij aankomst ontvangen met koffie. Daarna zeer goede uitleg over combi-oven, die ik nu wel begrijp. Toe ik ook nog info wilde over een inductie kookplaat, werd bij uitleg niets weggelaten en hadden ze nog steeds alle tijd. Super, bedankt.
O. Luppen-Jansen
10
10/10
19 jan 2020
Prettig, informatief.
Ik heb het Experience Center bezocht i.v.m. de aanschaf van apparatuur voor een nieuwe keuken. Belangrijk voor mij is dat de bediening ervan 'generatie-proof' is. Wil ik al die tiptoetsen en al die mogelijkheden die 'n bepaalde oven biedt of wil ik het eenvoudig houden? Wil ik stomen, wat aantrekkelijk klinkt, maar hoe vaak denk ik dat te doen. Sommige dingen lijken en zijn misschien leuk, maar mijn gevoel en verstand zeggen soms andere dingen. Je loopt verlekkerd rond als je zoveel moois ziet. Ik heb uiteindelijk een goede keuze kunnen maken. In het centrum heb je van bijna alle apparaten de modellen staan, terwijl een winkel soms over maar enkele modellen beschikt. Ik kreeg goede begeleiding van een inlevend persoon met zeer veel geduld!
Blanca